Sedert 1992 ontwikkelt ASC Systems een groot aantal systeemproducten voor de binnenafbouw. In 2001 heeft ASC Systems gemeend deze activiteiten te moeten staken, daar de interesse van productverwerkende bedrijven sterk afnam. Mede in ogenschouw genomen dat concurrentie zich op een niveau had gepositioneerd, dat het onmogelijk bleek dergelijke activiteiten te laten renderen.

Nu, in 2008, merken wij dat de vraag naar bovengenoemde producten alleen maar toenoemt, welke voor ons een reden is om deze activiteiten nieuw leven in te blazen. Dat betekent dat wij voor de professionals in de afbouwindustrie diverse verplaatsbare systeem scheidingswanden in onderdelen c.q. profielen leveren. Ook leveren wij plafondrasters voor beloopbare plafonds, het plaatmateriaal, honingraatpanelen en dit alles meteen uit voorraad leverbaar.

Tevens zijn wij producent van componenten voor de constructie en montage van cleanroomwanden en beloopbare cleanroomplafonds. Ook van deze cleanroomproducten is standaard voldoende voorraad aanwezig om u snel en adequaat te kunnen leveren.

Door onze jarenlange ervaring in de verschillende toepassingsindustrieŽn bent u gegarandeerd van een perfect advies voor uw afbouwprojecten.